Sunday, Jan 25th

Last update11:40:40 AM GMT

pt>


You are here

JOM UBAH MALAYSIA

ANWAR PM BARU !!!!

E-mail Print PDF

Rakyat hari ini sudah membuktikan bahawa mereka dahagakan PERUBAHAN di MALAYSIA. Bayangkan bila banner PERDANA MENTERI BARU sudah mula berkibar di setiap pertemuan dan aktiviti yang dianjurkan oleh rakyat Malaysia.

Rumah Terbuka Tahun Baru Cina 2013 anjuran Dong Jiao Zong melihatkan bagaimana Najib cuba mengelak dari bertembung dengan Bakal Perdana Menteri Malaysia ke 7 (Datuk Seri Anwar Ibrahim) di New Era College, Seksyen 10, Jalan Bukit, Kajang Selangor pagi tadi. 

Walau bagaimana pun namun kemeriahan sambutan Rumah Terbuka Tahun Baru Cina 2013 anjuran Dong Jiao Zong terasa bila ketibaan Anwar Ibrahim dan selepas kepulangan Najib. 

Yang paling nyata ialah banner-banner "I LOVE PM" di tukar kepada 'I LOVE NEW PM" .... INSYAALLAH HASRAT RAKYAT MALAYSIA AKAN TERCAPAI DALAM TEMPOH YANG TERDEKAT INI .... AMIN 


CARA SEX DIGUNAKAN LAGI UNTUK MENJATUHKAN PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT !!!

E-mail Print PDF

Kali ini video dan gambar pemimpin PAS MUSTAPHA ALI sedang melakukan sex dengan seorang perempuan tersebar luas di media sosial dan internet.

Perempuan ini sah telah diajar bagaimana untuk mengambil gambar secara sembunyi dan dimana tempat yang perlu meletak kamera semasa masuk bilik supaya segala perbuatan dan hubungan sulit boleh di rakam secara jelas..  HEBAT SUNGGUH KUMPULAN INI ... Ko orang ingat itu satu pujian ker .... INGATLAH BAHAWA SETIAP PEKERJAAN JAHAT AKAN DIBALAS OLEH ALLAH .... 

Hebat sungguh permainan POLITIK zaman sekarang .... Siapakah yang bertanggungjawab untuk membuat perkara yang terkutuk ini ???? 

Sanggup mengajar cara mengambil video secara sulit. 

Sanggup mengajar dimanakah perlu meletak video tersebut.

Sanggup membayar dan sanggup untuk menyuruh melakukan hubungan SEX dengan mangsa.

Persoalan saya pula ialah takkan MUSTAPHA ALI sanggup melakukan HUBUNGAN ZINA ????


PEMIMPIN BN cakap sorang-sorang ???

E-mail Print PDF

JOHOR -  Presiden MCA bercakap kepada hadirin seramai 6,000 yang hadir seolah-olah mereka mendengar ucapan beliau.  Apabile terlalu lama bercakap dan sedar hadirin adalah jenis yang lebih suka makan daripada mendengar ucapan, Chua Soi Lek terpaksa berhenti dan meminta hadirin yang hadir untuk tepuk tangan. Hampir semua yang hadir adalah kerana makan PERCUMA dan bukanlah sebab untuk menengar ucapan.Bila ditanya oleh wartawan tentang insiden tersebut, Chua pun naik marah sambil menyifatkan bahwa wartawan boleh menulis sesukahati mereka.

"Kami tidak mencipta semua hoo-ha. Apabila orang yang makan, anda perlu bercakap, orang hanya akan mendengar kepada anda. Ia tidak bermakna bahawa mereka perlu melompat ke atas dan ke bawah untuk menunjukkan kepada anda (sokongan).

"Adakah anda pernah mendengar majoriti senyap? Ramai orang mendiamkan diri dalam pelbagai isu, tetapi ia tidak bermakna mereka menyokong."

Ditanya sama ada beliau berpuas hati dengan kehadiran pada majlis itu, beliau berkata: "Saya tidak tahu anda membuat keputusan Mari lah Apa sahaja yang saya katakan, anda juga akan bercanggah dengan saya...

"Saya tidak akan bertindak balas kerana saya tahu apa yang anda semua akan lakukan. Setiap hari anda goreng isu yang sama, ia tidak mempunyai apa-apa nilai berita."

Hanya 40% sokong BN ????

E-mail Print PDF

Tsunami Malaysia atau Tsunami Cina ?

5.489 juta ( 50.3% ) pengundi mengundi dan sokong Pakatan Rakyat berbanding 5.220 juta ( 46.8% / belum lagi ditolak undi bangla, myanmar dan warga asing).

Jika ditolak baki peratus yang sokong KERAJAAN BARU BN cuma 40%. Apakah ini kerajaan yang dibentuk oleh rakyat ??? Ini dinamakan KERAJAAN MALAYSIA @ KERAJAAN MALAYABANGLA

Blogger UMNO dan PRO BN sengaja mainkan isu PERKAUMAN supaya Mei 13 ini berlaku sesuatu. Apakah seorang rakyat Malaysia yang beketurunan India, Cina dan bangsa lain tidak layak berada di Malaysia selain Melayu ????


Bila polis nak ambil tindakan .... 

UMNO SUKA EXCO dari kalangan tak LULUS SPM

E-mail Print PDF
Ahmad Said berkata "Barisan Exco ini sudah cukup mantap untuk melaksanakan segala perancangan dan perubahan negeri walaupun ada muka baharu (yang dilantik terus sebagai Exco selepas pertama kali menjadi calon), namun saya yakin, mereka ada pengalaman dalam bidang masing-masing," Tahu tak EXCO baru mengikut maklumat yang diterima, Roslee Daud, Pengerusi Jawatankuasa Usahawan, Pembangunan Luar Bandar, Kepenggunaan dan Koperasi tu dulu kerja JAGA, kemudian ada kosong office boy (kerani) dia apply dapat. Kemudian ada penyelewengan dia diminta berhenti. Selepas berhenti dia bekerja menyelia projek Rosli Mat Hassan (Calon Parlimen UMNO Dungun). Dia ni SPM pun tak lulus. Bayangkan seorang yang tak lulus SPM boleh mengurus Jawatankuasa Usahawan, Pembangunan Luar Bandar, Kepenggunaan dan Koperasi?? Bila saya tulis perkara ni Roslee nak tahu siapa saya.. Kawan lama Lee Boneyem!! Kesiah Zakariah Ali calon Dun Sura UMNO yang dijanjikan exco bersama Zaaba. EXCO TRANSFORMASI NAJIB.. SPM LINGKUP KERJA PUN LINGKUP... HANYA KRONI ROSLI.. - http://tranungkiteoffline.blogspot.com/2013/05/paling-lawak-exco-umno-trg-hanya.html

Page 1 of 78

 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  Next 
 •  End 
 • »